Aktivering af zoner

Dette afsnit beskriver, hvordan du aktiverer zoner på iLOQ Manager.

Fortsæt som følger.

1. Vælg Administration > Rediger information om cylindersystem.

2. Vælg Zone i området Visninger.
  3. I rullemenuen Zonefunktioner vælger du:
    • Ikke i brug – Zoner er ikke i brug.
    • I brug, undtagen for personer og nøgler – Zones er i brug, men ikke for personer og nøgler, derfor er person- og nøgledata normalt tilgængelige for alle brugere. Dette er den anbefalede måde at bruge zoner på.
    • I brug, inklusive personer og nøgler – Zonefunktionen dækker også personer og nøgler.

Bemærk:

Overvej nøje, planlæg og angiv interne instruktioner for, hvordan zonerne skal bruges for personer og nøgler. Hvis du opretter en zonestruktur, der er for begrænsende for personer og nøgler, vil underadministratoren måske ikke se den eksisterende nøgle / person, hvortil adgangsrettigheden skal tilføjes. Det kan føre til uønskede situationer, hvor:

• Én person har flere nøgler
      • Én person vises flere gange i systemet
  4. I rullemenuen Standardzone for nye objekter vælges den ønskede zone, som nye objekter, undtagen personer og nøgler, vil blive tildelt til, hvis brugeren har adgang til zonen.
  5. I rullemenuen Standardzone for nye nøgler og personer vælges den ønskede zone, som nye personer og nøgler vil blive tildelt til, hvis brugeren har adgang til zonen.
  6. Vælg Gem og luk.
  7. Der vises en resuméskærm.
  8. Vælg OK.
  9. Tilføj brugsrettighederne Rettighed til at redigere zonerRettighed til at gennemse zoner og Vis zonefunktioner for de ønskede brugere.
  10. Log ud af iLOQ Manager.
  11. Log på iLOQ Manager.
  12. Du kan nu begynde at tilføje zoner.