Gennemsyn af zoner

Dette afsnit beskriver, hvordan du gennemser zoner på iLOQ Manager.

Fortsæt som følger.

1. Vælg Yderligere data > Gennemse zoner.

2. Zonerne vises i tabellen.

Kolonnerne er:

• Navn — Denne kolonne indeholder navnet på zonen.
    • Beskrivelse — Denne kolonne indeholder beskrivelse af zonen.
    • Fælles – Denne kolonne angiver, at + zonen er fælles for alle brugere. Hvis du tildeler objekter til + zonen, vil objektdataene være til rådighed for alle brugere.
    • Standardzone for nye objekter – Denne kolonne indeholder den zone, som nye objekter, undtagen personer og nøgler, vil blive tildelt til, hvis brugeren har adgang til zonen.
    • Standardzone for nye nøgler og personer – Denne kolonne indeholder den zone, som nye personer og nøgler vil blive tildelt til, hvis brugeren har adgang til zonen.