Redigering af cylindersystemets grundlæggende information

Dette afsnit beskriver, hvordan du redigerer cylindersystemets grundlæggende information på iLOQ Manager.

En del af cylindersystemets grundlæggende information vises på Forsiden.

Fortsæt som følger.

1. Vælg Administration > Rediger information om cylindersystem.

2. Skærmen med grundlæggende information åbnes. Felterne er:
    • Navn på cylindersystem — Dette felt indeholder licensaftalenummeret. Du kan ikke redigere dette felt.
    • Registrering af reservationsenhed — Dette felt indeholder systemkoden for iLOQ Booker-enheden, hvis den er i brug.
    • Navn på system – Dette felt indeholder navnet på cylindersystemet, der vil fremgå af forskellige rapporter, som findes i systemet.
    • Adresse — Dette felt indeholder cylindersystemets gadenavn, hvis et sådant eksisterer.
    • Ansvarlig person — Dette felt indeholder navnet på den kontaktperson, der er ansvarlig for cylindersystemet.
    • Programmør — Dette felt indeholder navnet på den person, der primært er ansvarlig for programmering af cylindersystemet.
    • Status— Dette felt indeholder cylindersystemets status. Mulige værdier er:
      • I brug — cylindersystemet er i brug.
      • Ikke i brug — cylindersystemet er ikke i brug. Denne værdi er forældet.
    • Besked på forsiden — Dette felt indeholder en besked, der vises på cylindersystemets forside.
  3. Vælg Gem og luk.