Import af cylindre fra Excel

Dette afsnit beskriver, hvordan du importerer cylinderdata fra Excel til iLOQ-cylindersystemet.

Du kan importere de samme data, som du ville indtaste via guiden Tilføj cylinder. Du kan ikke importere data, der vedrører cylindertilstand.

Fortsæt som følger.

1. Vælg Grundlæggende data > Gennemse cylindre.

2. Åbn Excel-arket med de data, der skal importeres.
  3. Arranger Excel-kolonnerne, så de stemmer overens med kolonnerne i cylindertabellen.

Du skal som minimum importere nedennævnte kolonner:

• Mærkning
    • Placering
    • Låsecylindertype

De andre kolonner er valgfrie. Du kan også tømme kolonnerne på Excel-arket, hvis du ønsker at skippe importen af nogle af kolonnerne i cylindertabellen. Importér ikke kolonneoverskrifter fra Excel.

4. I iLOQ Manager skal du vælge Redigeringstilstand for at aktivere redigeringstilstand.
  5. Kopier cellerne fra Excel-arket.
  6. Vælg den tomme række under den nederste datarække.
    Vigtigt:

Vælg hele rækken ved at klikke på stjerneikonet i venstre side af rækken. Vælg ikke den første celle på rækken.

7. Sæt dataene ind.
  8. Vælg Redigeringstilstand igen for at deaktivere redigeringstilstand.
  9. Vælg Ja.