Visning af egenskaber for kalenderstyrede døre

Dette afsnit beskriver, hvordan du viser egenskaber for en kalenderstyret dør på iLOQ Manager.

Fortsæt som følger.

1. Vælg Yderligere data > Kalenderstyrede døre.
  2. Dobbeltklik på den valgte dør.

Fanerne er:

• Grundlæggende information — Felterne er:

• Netværksmodulnavn – Dette felt angiver navnet på det netværksmodul, som dørmodulet er tilsluttet til.

• Dørnavn – Navnet på den kalenderstyrede dør.

• Relænummer – Nummeret på det udgangsrelæ, som denne kalenderstyrede dør styrer.

• Dørmodulserienummer – Serienummeret for dørmodulet.

• De følgende oplysninger henviser til cylinderinformation, hvis dør-modulet er programmeret som en cylinder, og det styrer det samme relæ som kalenderen.

• Placering – Denne kolonne indeholder placeringsoplysningerne for cylinderen.

• Placering – Denne kolonne indeholder oplysningerne om placering for cylinderen.

• Dørmodulserienummer – Serienummeret for cylinderen, dvs. dørmodulet.

• Relætype – Denne værdi er altid Relæ.

• Kalendere – Denne fane indeholder de tilknyttede kalendere til styring af døren. Kolonnerne er:

• Kalendernavn – Navnet på de tilknyttede kalendere til styring af døren.

• Type – Denne fane angiver kalendertypen. Se Kalenderstyrede døre.

• Cylinder – Denne fane indeholder cylinderoplysninger, hvis dør-modulet er programmeret som en cylinder.

• Loghændelser fra dør – Denne fane indeholder loghændelser fra det kalenderstyrede dørrelæ. Kolonnerne er:

• Indeks — Fortløbne hændelsesnumre. De mulige indeksnumre for cylinderhændelse henviser til cylinderens loghændelsesnumre.

• Tidspunkt — Tidspunktet for, hvornår hændelsen fandt sted.

• Hændelsestype — Typen af hændelse.

• Varighed – Varighed af kalenderstyringen.

• Kilde – Den styrende kilde, f.eks. et kalendernavn eller en cylinderplacering.