Visning af egenskaber for nøgler

Dette afsnit beskriver, hvordan du viser egenskaber for nøgler på iLOQ Manager.

Fortsæt som følger.

1. Vælg Grundlæggende data > Gennemse nøgler.

2. Nøglerne vises i tabellen. Hvis du ønsker yderligere oplysninger om en enkelt nøgle, skal du dobbeltklikke på nøglen for at åbne nøglespecifikke oplysninger.
    Bemærk:

Du kan vise objektdata på to måder:

• Vis ønsket situation — Vælg denne radioknap for at vise objektdata, som de vil fremgå, når alle afventende ændringer er blevet programmeret for objektet.
    • Vis nuværende situation — Vælg denne radioknap for at vise objektdata, som de fremstår i øjeblikket.

De nøglespecifikke oplysninger i de enkelte faner er:

• Grundlæggende information — Fanen Grundlæggende informationindeholder grundlæggende information om den valgte nøgle. Kolonnerne er:
      • Nøglens navn – Nøglens navn.

• Personens navn – Navnet på den person, nøglen tildeles til.

• Dato for overdragelse – Datoen for, hvornår nøglen blev overdraget til personen.

For en nøgle-fob angiver denne kolonne den dato, hvor nøglen blev overdraget til personen. For en telefonnøgle angiver denne kolonne den dato, hvor nøglen blev modtaget af telefonen.

• Programmeringstilstand – Nøglens programmeringstilstand. Mulige værdier er:

• Programmeret – Nøglen er blevet programmeret, og den fysiske nøgle har de samme data, som vises i iLOQ Manager. Dette er den ønskede tilstand for nøglerne i systemet.

• Bestilt — Nøglen er bestilt. Der er oprettet en nøgleprogrammeringsopgave for nøglen. Det er enten en opgave for indledende programmering af en ny fysisk nøgle eller en omprogrammeringsopgave for en eksisterende nøgle. Nøgleprogrammeringen er dog endnu ikke gennemført.

• Overført til programmering – En nøgleprogrammeringsopgave er blevet overført til programmeringsenheden eller til en anden nøgle-fob.

• Planlagt til programmering

• For en telefonnøgle har telefonen hentet programmeringsopgaven fra serveren, men har endnu ikke svaret, at opgaven er blevet programmeret.
          • For en fysisk nøgle har Net Bridge eller iLOQ Manager hentet programmeringsopgaven fra serveren, men de har endnu ikke svaret, at opgaven er blevet programmeret.
        • I planlægningstilstand — Der er foretaget nogle ændringer af eksisterende nøgler, eller en ny nøgle er blevet tilføjet, men er endnu ikke oprettet som en programmeringsopgave (dvs. bestilt).

• Editor – Den bruger, som sidst ændrede nøglens programmeringstilstand.

• På blacklisten – Dette statusfelt angiver, hvorvidt nøglen er blevet blacklistet eller ej.

• Etiket – Nøglens etiket.

• Skjult – Denne kolonne angiver, hvorvidt nøglen er skjult eller ej.

• Udløbet – Dette felt angiver, om den planlagte returneringsdato for nøglen er blevet overskredet eller ej.

• Udløbsdato – Dette felt angiver den planlagte returneringsdato for nøglen.

• Sidst redigeret – Denne feltkolonne angiver, hvornår nøglens programmeringstilstand sidst blev ændret.

• Antal adgangsrettigheder – Dette felt angiver antallet af adgangsrettigheder, der er tildelt for nøglen.

• Tidsbegrænset – Dette felt angiver, hvorvidt nøglen er tidsbegrænset eller ej.

• S10 online-id – Dette felt angiver S10 online-systemets interne RFID-nummer.

• ROM_ID – Dette felt angiver nøglens serienummer. Disse oplysninger vises kun for nøgler, der er programmeret i systemet.

• RFID-tagnummer – Dette felt angiver UID-nummeret på RFID-tagget, hvis nøglen har et sådant.

• Fodnoter – Yderligere oplysninger om nøglen.

• Firma/afdeling – Oplysninger om det firma eller den afdeling, hvor personen, som nøglen er knyttet til, er ansat.

• Erstattet – Dette felt angiver, om denne nøgle er blevet erstattet med en anden nøgle eller ej.

• Adgang med PIN-kode – Dette felt angiver, hvilken slags adgang nøglen har til en cylinder, der kræver en PIN-kode.

• Hovedzone – Dette felt angiver nøglens hovedzone.

• PIN-kode er blevet indstillet – Dette felt angiver, om der er indstillet en PIN-kode for nøglen eller ej.

• Navn på erstattet nøgle – Dette felt angiver den nøgle, der er blevet erstattet med denne nøgle.

• Erstatningsnøgle – Dette felt angiver, om denne nøgle erstatter en anden nøgle eller ej.

• Nøgletype – Nøgletype henviser til typen af nøglen.

• Adgang til cylindre — Fanen Adgang til cylindre indeholder oplysninger om de cylindre, nøglen har adgang til. Kolonnerne beskrives i afsnit Gennemsyn af cylindre.

• Adgangsrettigheder — Fanen Adgangsrettighed indeholder oplysninger om de adgangsrettigheder, som nøglen har. Kolonnerne er:

• Adgangsrettighed — Denne kolonne indeholder navnet på adgangsrettigheden.

• Beskrivelse — Denne kolonne indeholder beskrivelse af adgangsrettigheden.

• Status — Trafiklysikonet i denne kolonne viser, om adgangsrettigheden er bloklistet eller ej. Farvekoderne er:

• Grøn — Adgangsrettigheden er ikke bloklistet.
        • Rød — Adgangsrettigheden er bloklistet.
      • Ejendom — Denne kolonne angiver ejendommen, som adgangsrettigheden tilhører.

• Zone — Denne kolonne angiver den zone, hvor adgangsrettigheden hører til.

• Standardadgangsrettighed — Afkrydsningsfeltet i denne statuskolonne angiver, hvorvidt adgangsrettigheden er standardadgangsrettigheden eller ej.

• Type – Denne kolonne indeholder typen af adgangsrettighed.

• Person tilknyttet nøglen — Fanen Person tilknyttet nøglen indeholder oplysninger om den person, der er tilknyttet nøglen. Kolonnerne beskrives i afsnit Gennemsyn af personer.

• Tidsfrist — Fanen Tidsfrist indeholder oplysninger om nøglens tidsbegrænsninger. Tidsfristerne beskrives i afsnit Tilføjelse af en nøgle.

• Zoner – Fanen Zoner indeholder en liste over zoner, som adgangsnøglen tilhører.

• Historik — Fanen Historik indeholder oplysninger om nøglens historik. Ved at klikke på plustegnet ved siden af historikrækken kan du få flere oplysninger om historikken. Du kan se:

• Historik for nøgleprogrammeringer
      • Historik for nøgleoverdragelsesændringer
      • Navnet på den ombyttede nøgle, hvis denne nøgle erstatter en anden nøgle
    • Se også Gennemsyn af nøgler

• Dokumenter — Fanen Dokumenter indeholder udlevering af nøgle og/eller nøglereturneringsdokumenter, hvis de er underskrevet digitalt.

• Blokliste båret af nøglen – Fanen Blokliste båret af nøglen indeholder oplysninger om nøglens bloklisteversion. Se også Blokliste.

• Hændelseslog for nøgle – Fanen Hændelseslog for nøgle indeholder hændelsesloggen for nøglen.

3. Når du har gjort det, skal du trykke på knappen Luk.