Brug af iLOQ S50-appen

Denne vejledning beskriver, hvordan iLOQ S50-mobilappen anvendes.

Brug af iLOQ S50-appen kræver, at nedenstående betingelser er opfyldt:

• Mobilenheden skal have et SIM-kort med en mobildataforbindelse.

• Mobilenhedens operativsystem skal være et nyligt Android-system, helst understøttet for sikkerhedsopdateringer fra Google.

• Mobilenheden skal understøtte Near Field Communication (NFC).

• Mobilenheden må ikke være rootet.