Aktivering af en ny telefonnøgle

Dette afsnit beskriver,hvordan man begynder at bruge en ny telefonnøgle på iLOQ S50-app.

Når cylindersystemets administrator opretter en telefonnøgle til dig, vil du modtage en SMS-registreringsmeddelelse med et link til telefonnøglen. Hvis du ikke har modtaget registreringsmeddelelsen, kan du ikke begynde at bruge den nye telefonnøgle på din iLOQ S50-app. I så fald skal du kontakte cylindersystemets administrator.

Bemærk:

Registreringsmeddelelsen er gyldig i 48 timer. Hvis du ikke registrerer telefonnøglen inden for 48 timer, skal administratoren sende en ny registreringsmeddelelse til dig.

Hvis du har modtaget registreringsmeddelelsen, skal du fortsætte som følger:

1. Åbn registreringsmeddelelsen.

Hvis du allerede har installeret iLOQ S50-app, fortsætter du fra trin 6.

2. Klik på aktiveringslinket, som tager dig til en iLOQ-webside, hvor du kan finde aktiveringsinstruktioner og et link til download af iLOQ S50-app.
    Vigtigt:

I browservalg på din mobilenhed skal du vælge din yndlingsbrowser og vælge Kun én gang. Vælg IKKE Altid, da denne indstilling senere ville forhindre iLOQ-appen i at benytte registreringslinket.

3. Vælg Klik her for at downloade iLOQ S50-appen for at åbne Google Play.
  4. Vælg Installer for at installere iLOQ S50-app.
  5. Åbn iLOQ S50-app.
  6. Læs Slutbrugerlicensaftalen og Datapolitikken.

Du kan også finde Slutbrugerlicensaftalen og Datapolitikken på:

Tryk på knappen Tilbage på mobilenheden for at vende tilbage til iLOQ S50-app.

7. Vælg ACCEPTER OG FORTSÆT på iLOQ S50-app.

Der vises korte tilmeldingsinstruktioner. Stryg gennem skærmbillederne for at komme til appen.

8. Vælg KOM I GANG.
  9. Læs tilladelsesmeddelelsen, og vælg OK.

Applikationen skal gives adgang til at læse mobilenhedens og SIM-kortets produktionsdata og bruge dem som en del af sine interne sikkerhedsmekanismer. Applikationen vil ikke foretage eller administrere nogen telefonopkald.

10. Godkend tilladelsen ved at vælge TILLAD.

Nu er applikationen blevet installeret, men endnu ikke registreret.

Tryk på OK ved meddelelsen Ikke registreret. Applikationen lukkes.

11. Åbn registreringsmeddelelsen igen.
  12. Del linket med iLOQ-applikationen.

Deling af et link fra en tekstmeddelelse til en app kan foregår på forskellige måder afhængigt af modellen af din mobilenhed. På visse modeller af mobilenhed skal du klikke på linket for at åbne en liste over applikationer. Vælg iLOQ S50-app fra listen. På andre modeller af mobilenhed skal du udføre et langt tryk på linket for at åbne denne liste. Bed producenten af din mobilenhed om assistance vedrørende deling af et link med en app.

13. Du har nu modtaget din nye telefonnøgle.
  14. Vælg OK.

Vent, indtil mobilenheden modtager nøglen fra serveren.

Du kan følge status for modtagelse af nøglen fra Android-meddelelsesskuffen ved at stryge nedad fra toppen af skærmen. Så snart iLOQ-meddelelsen viser nøglestatus som Opdateret, kan nøglen benyttes.

Du kan nu lukke meddelelsesskuffen og lade iLOQ S50-app køre i baggrunden.