Masteravainkirjautumisten pakottaminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit pakottaa käyttäjät kirjautumaan järjestelmään Masteravaimella.

Kun uusi iLOQ S10 -järjestelmä toimitetaan, Admin-käyttäjä voi kirjautua järjestelmään ilman Masteravainta. Tämä on tarpeen, koska uudessa järjestelmässä ei ole vielä Masteravaimia.

Kun otat järjestelmän käyttöön ja lisäät Masteravaimia, voit estää käyttäjiä kirjautumasta sisään laittamatta Masteravainta Ohjelmointilaitteseen. Tämä parantaa järjestelmän turvallisuutta.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse YlläpitoSelaa käyttäjiä.
  2. Valitse Admin-käyttäjä.
  3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Admin-käyttäjää.
  4. Valitse Muokkaa käyttäjän käyttöoikeuksia.
    Ohjattu Käyttöoikeuksien muokkaus -toiminto avautuu.
  5. Valitse Muokkaa käyttäjän käyttöoikeuksia.
  6. Varmista, että Masteravain-kenttä on tyhjä.
  7. Valitse Seuraava.
  8. Poista kaikki käyttöoikeudet Admin-käyttäjältä.
  9. Valitse Seuraava.
  10. Valitse OK.
    Nyt käyttäjä ei voi kirjautua järjestelmään ilman Masteravainta.