Kirjautuminen iLOQ S10 -järjestelmään

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka kirjaudut sisään iLOQ S10 -järjestelmään.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Windowsissa KäynnistäKaikki ohjelmatiLOQiLOQ S10.

Kirjautumisruutu avautuu.

Kuva: Kirjautumisruutu

Kirjautumisruutu
  2. Aseta käyttäjätunnuksiisi liitetty Masteravain Ohjelmointilaitteeseen.
    Varmista, että Masteravain napsahtaa paikalleen.
  3. Valitse palvelu, johon haluat kirjautua, Palvelun osoite -luettelovalikosta.
  4. Syötä käyttäjätunnus Käyttäjä-kenttään.
    Vihje:

Löydät pääkäyttäjän käyttäjätiedot Kirjautumistiedot -dokumentista, joka löytyy iLOQ-dokumentaatiokansiosta, jonka annat asiakkaalle toimituksen yhteydessä.

5. Kirjoita salasanasi Salasana-kenttään.
  6. Varmista, että iLOQ Ohjelmointilaite on kytketty onnistuneesti.
    Valitse luettelovalikosta Etsi, jos iLOQ S10 Manager ei ole löytänyt sitä.
  7. Odota, kunnes Masteravain löytyy.
  8. Valitse Kirjautuminen.