Oman näkymän tallentaminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit valita iLOQ S10 Manager -ohjelmassa näkyvät sarakkeet, ja tallentaa ne Omaksi näkymäksi.

Toimi seuraavasti.

1. Avaa ruudukkonäkymä, jossa on sarakkeita, kuten TiedotSelaa lukkoja.
  2. Muuta tarvittaessa sarakkeiden järjestystä ja leveyttä.
  3. Napsauttaa hiiren kakkospainikkeella ruudukkonäkymää.
  4. Valitse Aseta sarakkeet.
  5. Luettelo kaikista käytettävissä olevista sarakkeista avautuu. Valitse sarakkeet, jotka haluat näyttää, valitsemalla sarakkeen nimen vieressä oleva valintaruutu.
  6. Tallenna Oma näkymä napsauttamalla Tallenna asetukset -painiketta .