Valittujen lukkojen kopioiden lisääminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka lisäät valittujen lukkojen kopiot iLOQ S10 -järjestelmään.

Saatat tarvita kopioita useista lukoista, jos esimerkiksi olet luonut lukot jokaiseen huoneistoon kerrostalossa, ja haluat luoda lukot huoneistokohtaisiin varastotiloihin. Tässä tapauksessa uudet lukot perisivät asetukset alkuperäisistä, huoneistokohtaisista lukoista.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse TiedotLisää lukko.
  2. Valitse Lisää valituista lukoista kopiot.
  3. Valitse lukot, joita haluat käyttää uusien lukkojen mallina.
  4. Valitse Seuraava.
  5. Määritä lukkoasetukset seuraavasti:
    • Sijoituksen perään lisättävä tunnus — Sijoituksen perään lisättävä tunnus viittaa tunnukseen, joka lisätään uuden lukon sijoitukseen sen erottamiseksi mallina olevan lukon sijoituksesta.
    • Lukituskohteen nimen perään lisättävä tunnus — Lukituskohteen nimen perään lisättävä tunnus viittaa tunnukseen, joka lisätään uuden lukon lukituskohteeseen sen erottamiseksi mallina olevan lukon lukituskohteesta.
    • Vaihdetaan lukon tyyppi — Valitse tämä valintaruutu, jos uuden lukon tyyppi eroaa mallin lukkotyypistä. Kaksi uutta vaihtoehtoa näytetään:
      • Avainpesä — Valitse luettelovalikosta avainpesän tyyppi tai kirjoita avainpesän tyyppi käsin.
      • Kellopiiri asennettu — Tällä valintaruudulla voit valita, onko lukkoon asennettu kello vai ei.
  6. Valitse Seuraava.
  7. Yhteenvetoruutu avautuu.
  8. Valitse Valmis.
  9. Valitse Sulje.
  10. Uudet lukot näkyvät lukkojen ruudukkonäkymässä, ja niiden nimessä on määrittelemäsi tunnus.