Lukon tunnistaminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit tunnistaa lukkoja iLOQ S10 Manager -ohjelmassa.

Haluat ehkä tunnistaa lukon jos et tiedä, onko lukko on osa järjestelmää vai ei, ja selvittää lukon sijoituksen järjestelmässä.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse TiedotSelaa lukkoja.

2. Ota Ohjelmointitila käyttöön.
  3. Työnnä lukon ohjelmointikaapeli lukkoon, jonka haluat tunnistaa.
  4. Jos lukko kuuluu tähän iLOQ S10 -järjestelmään, järjestelmä näyttää lukon sijoitusnumeron, ja ohjelmoi lukon, jos sille on tilattu ohjelmointitehtävä.
    Jos lukko kuuluu toiseen iLOQ S10 -järjestelmään, tai on tehdastilassa, järjestelmä näyttää tästä viestin.
  5. Poista lukon ohjelmointikaapeli lukosta.