Piilotettujen lukkojen palauttaminen aktiivisiksi

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit palauttaa piilotettuja lukkoja aktiivisiksi iLOQ S10 Manager -ohjelmassa.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse TiedotSelaa lukkoja.

2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella ruudukkonäkymää ja valitse NäytäNäytä vain piilotetut.
  3. Valitse piilotetut lukot, jotka haluat palauttaa aktiivisiksi.
  4. Ota muokkaustila käyttöön valitsemalla MuokkaaMuokkaustila.
  5. Napsauta hiiren kakkospainikkeella yhtä valittua lukkoa ja valitse Aseta lukko takaisin aktiiviseksi.
  6. Poista muokkaustila käytöstä valitsemalla MuokkaaMuokkaustila.
  7. Järjestelmä kysyy, haluatko tallentaa muutokset. Valitse Kyllä.
  8. Voit palata alkuperäiseen näkymään valitsemalla NäytäNäytä vain piilotetut uudelleen.