Avaimen liittäminen henkilöön

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka liität avaimen henkilöön, tai vaihdat avaimen henkilöliitosta iLOQ S10 Manager -ohjelmassa.

Sinun täytyy liittää avain henkilöön, ennen kuin voit luovuttaa avaimen henkilölle.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse TiedotSelaa avaimia.

2. Valitse avain, jonka haluat liittää henkilöön.
  3. Valitse hiiren kakkospainikkeella Liitä avain henkilölle.
    Ohjattu Avaimien liittäminen henkilölle -toiminto avautuu.
  4. Valitse Liitä avaimet henkilölle.
  5. Valitse avain, joka liitetään henkilöön.
  6. Valitse Seuraava.
  7. Valitse henkilö, johon avain liitetään.
    Vihje:

Jos haluttu henkilö ei löydy henkilöluettelosta, voit lisätä uuden henkilön valitsemalla hiiren kakkospainikkeella Lisää uusi henkilö.

8. Valitse Seuraava.
  9. Valitse Valmis.
  10. Valitse Sulje.