Piilotettujen avainten palauttaminen aktiivisiksi

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit palauttaa piilotettuja avaimia aktiivisiksi iLOQ S10 Manager -ohjelmassa.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse TiedotSelaa avaimia.

2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella ruudukkonäkymää ja valitse NäytäNäytä vain piilotetut.
  3. Valitse piilotetut avaimet, jotka haluat palauttaa aktiivisiksi.
  4. Ota muokkaustila käyttöön valitsemalla MuokkaaMuokkaustila.
  5. Napsauta hiiren kakkospainikkeella yhtä valittua avainta ja valitse Aseta avain takaisin aktiiviseksi.
  6. Poista muokkaustila käytöstä valitsemalla MuokkaaMuokkaustila.
  7. Järjestelmä kysyy, haluatko tallentaa muutokset. Valitse Kyllä.
  8. Voit palata alkuperäiseen näkymään valitsemalla NäytäNäytä vain piilotetut uudelleen.