Avainten poistaminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit poistaa avaimia iLOQ S10 Manager -ohjelmassa.

Voit poistaa vain loogisia avaimia. Jos avaimella on merkintä ROM_ID-sarakkeessa, avaimella on fyysinen vastinkappale. Jos avaimella on fyysinen vastinkappale, sinun täytyy palauttaa avain ja poistaa avain palautustoiminnon yhteydessä.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse TiedotSelaa avaimia.

2. Valitse avaimet, jotka haluat poistaa.
  3. Ota muokkaustila käyttöön valitsemalla MuokkaaMuokkaustila.
  4. Napsauta hiiren kakkospainikkeella yhtä valittua avainta ja valitse Poista.
    Vaihtoehtoisesti voit painaa Del -näppäintä.
  5. Vahvistusruutu avautuu.
  6. Valitse Kyllä.
  7. Poista muokkaustila käytöstä valitsemalla MuokkaaMuokkaustila.
  8. Järjestelmä kysyy, haluatko tallentaa muutokset. Valitse Kyllä.