Open navigation

Henkilön henkilöroolivalintojen muokkaaminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit muokata henkilön henkilörooleja iLOQ S10 Manager -ohjelmassa.

Toimi seuraavasti.

  1. Valitse TiedotSelaa henkilöitä.

  2. Valitse hiiren kakkospainikkeella henkilö, jonka haluat liittää henkilörooliin.
  3. Valitse Muokkaa henkilön rooleja.
    Ohjattu Henkilöiden roolien muokkaus -toiminto avautuu.
  4. Valitse Muuta roolivalintoja.
  5. Tarkista, että oikea henkilö on valittu luettelosta.
  6. Valitse Seuraava.
  7. Muokkaa henkilön roolivalintoja.
    •  — Napsauta Nuolet oikealle -painiketta, jos haluat siirtää kaikki kohteet valintaluetteloon.
    •  — Napsauta Nuoli oikealle -painiketta, jos haluat siirtää valitut kohteet valintaluetteloon.
    •  — Napsauta Nuoli vasemmalle -painiketta, jos haluat poistaa valitut kohteet valintaluettelosta.
    •  — Napsauta Nuolet vasemmalle -painiketta, jos haluat poistaa kaikki kohteet valintaluettelosta.
  8. Valitse Seuraava.
  9. Yhteenvetoruutu avautuu.
  10. Valitse Valmis.
  11. Valitse Sulje.
H
Heli is the author of this solution article.

Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.