Henkilöiden poistaminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit poistaa henkilöitä iLOQ S10 -järjestelmästä.

Huomautus:

Et voi poistaa kohdetta, ennen kuin olet ensin poistanut kaikki kohteen liitännät (et voi esimerkiksi poistaa henkilöä, jolla on avaimia, ennen kuin olet ensin poistanut avaimet kyseiseltä henkilöltä).

Kohteen poistaminen ei poista kohteeseen liittyviä tapahtumia tapahtumalokista.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse TiedotSelaa henkilöitä.

2. Valitse henkilöt, jotka haluat poistaa.
    Vihje:

Voit valita joukon henkilöitä, joilla ei ole, järjestämällä ruudukkonäkymän Avaimien lkm -sarakkeen perusteella.

3. Ota muokkaustila käyttöön valitsemalla MuokkaaMuokkaustila.
  4. Napsauta hiiren kakkospainikkeella yhtä valittua henkilöä ja valitse Poista.
    Vaihtoehtoisesti voit painaa Del -näppäintä.
  5. Vahvistusruutu avautuu.
  6. Valitse Kyllä.
  7. Poista muokkaustila käytöstä valitsemalla MuokkaaMuokkaustila.
  8. Järjestelmä kysyy, haluatko tallentaa muutokset. Valitse Kyllä.