Lukkojen sijoittaminen pohjakuvalle

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit sijoittaa lukkoja pohjakuvalle iLOQ S10 Manager -ohjelmassa.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse TiedotPohjakuvat.

2. Valitse pohjakuva, jolle haluat lisätä lukon, klikkaamalla pohjakuvan nimeä ruudukkonäkymän oikeassa alakulmassa olevassa pohjakuvaluettelossa.
    Valittu pohjakuva näkyy valkoisella taustavärillä luettelossa. Muut pohjakuvat näkyvät sinisellä taustavärillä luettelossa.
  3. Valitse TiedotSelaa lukkoja.

4. Jaa ruudukkonäkymä siten, että lukot näytetään yhdellä sivulla ja pohjakuvat toisella.
    1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella välilehteä.
    2. Valitse joko:
      • Uusi vaakavälilehti — Jaa ruudukkonäkymä vaakasuunnassa kahteen osaan.
      • Uusi pystyvälilehti — Jaa ruudukkonäkymä pystysuunnassa kahteen osaan.
  5. Valitse haluamasi lukko Lukot-sivulla, ja vedä se haluamaasi kohtaan pohjakuvalla.
    Pohjakuvan kohteet on värikoodattu seuraavasti:
    • Punainen tähti — Lukko on verkkoyhteydetön lukko.
    • Violetti tähti — Lukko on verkkolukko.
    • Sininen ruutu — Kohde on verkkomoduuli.