Uudelleen skaalattujen pohjakuvien käsittely

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit skaalata lukkotopologian uudelleen vastaamaan vaihdettua pohjakuvaa, joka on erikokoinen kuin alkuperäinen pohjakuva.

Kun korvaat pohjakuvat uudella erikokoisella pohjakuvalla, lukkoja ei automaattisesti sijoiteta vastaaviin paikkoihin uudessa pohjakuvassa, vaikka niiden suhteet toisiinsa pysyvät samana. Voit kuitenkin skaalata lukkotopologian uudelleen vastaamaan uutta pohjakuvaa.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse TiedotPohjakuvat.
  2. Valitse uusi pohjakuva.
  3. Napsauta Siirtää kaikkia lukkoja referenssisiirtojen perusteella -painiketta.
  4. Valitse lukko, joka on lähellä pohjakuvan oikeaa yläkulmaa ja vedä se oikeaan paikaan pohjakuvassa.
  5. Valitse lukko, joka on lähellä pohjakuvan vasenta alakulmaa ja vedä se oikeaan paikaan pohjakuvassa.
  6. Muut lukot sijoitetaan automaattisesti niiden oikeille paikoilleen.