Ohjelmointilaitteen muistin hallinta

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit hallita Ohjelmointilaitteen sisältöä iLOQ S10 Manager -ohjelmassa.

Voit siirtää uudelleenohjelmointitehtäviä vain fyysisille avaimille ja lukoille, jotka jo kuuluvat järjestelmään. Et voi siirtää lukkojen ja avainten ensimmäisiä ohjelmointitehtäviä.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse TiedotMuokkaa ohjelmointilaitteen muistia.

2. Ohjattu Muokkaa ohjelmointilaitteen muistia -toiminto avautuu.
  3. Valitse Muokkaa ohjelmointilaitteen muistia.
  4. Valitse tehtävät, jotka lisätään tai poistetaan Ohjelmointilaitteesta.
    •  — Napsauta Nuolet oikealle -painiketta, jos haluat siirtää kaikki kohteet valintaluetteloon.
    •  — Napsauta Nuoli oikealle -painiketta, jos haluat siirtää valitut kohteet valintaluetteloon.
    •  — Napsauta Nuoli vasemmalle -painiketta, jos haluat poistaa valitut kohteet valintaluettelosta.
    •  — Napsauta Nuolet vasemmalle -painiketta, jos haluat poistaa kaikki kohteet valintaluettelosta.
  5. Valitse Seuraava.
  6. Yhteenvetoruutu avautuu.
  7. Valitse Tulosta työlista, jos haluat tulosteen työlistasta.
  8. Valitse Valmis.
  9. Valitse Sulje.