Kulkualueen ominaisuuksien katseleminen

Tässä jaksossa kuvataan, miten voit tarkastella yksittäisen kulkualueen ominaisuuksia iLOQ S10 Manager -ohjelmassa.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse LisätiedotSelaa kulkualueita.

2. Kulkualueet näkyvät ruudukkonäkymässä. Jos haluat nähdä lisää kulkualueen ominaisuuksia, kaksoisnapsauta kulkualuetta.
    Huomautus:

Voit tarkastella kohteen tietoja kahdella tavalla:

• Näytä tavoiteltu tilanne — Valitse tämä valintapainike, jos haluat nähdä kohteen tiedot sellaisina kuin ne tulevat olemaan, kun kaikki vireillä olevat muutokset on ohjelmoitu kohteeseen.
    • Näytä voimassaoleva tilanne — Valitse tämä valintapainike, jos haluat nähdä kohteen tiedot sellaisina, kuin ne tällä hetkellä ovat.

Kulkualuekohtaisia tietoja ovat, välilehdittäin:

• Perustiedot — Perustiedot-välilehti sisältää valitun kulkualueen perustiedot. Kentät ovat:
      • Nimi — Tämä kenttä sisältää kulkualueen nimen.
      • Kuvaus — Tämä kenttä sisältää kulkualueen kuvauksen.
      • Rajoite — Tämä kenttä ilmaisee, onko kulkualue rajoitettu vai ei.
      • Rajoitteen selite — Tämä kenttä sisältää kuvauksen rajoitetusta pääsystä.
      • Oletuskulkualue — Tämä valintaruutu ilmaisee oletuskulkualueen.
      • Versiollinen kulkualue — Tämä kenttä ilmaisee, onko kulkualue versiollinen vai ei.
      • Versionumero — Tämä kenttä ilmaisee kulkualueen versionumeron, jos kulkualue on versiollinen.
    • Lukot joilla käytössä — Lukot joilla käytössä -välilehti sisältää tietoja lukoista, joilla on valittu kulkualue. Sarakkeet on kuvattu kappaleessa Lukkojen selaaminen.
    • Avaimet joilla käytössä — Avaimet joilla käytössä -välilehti sisältää tietoja avaimista, joilla on valittu kulkualue. Sarakkeet on kuvattu kappaleessa Avainten selaaminen.
    • Roolit joilla käytössä — Roolit joilla käytössä -välilehti sisältää tietoja rooleista, joilla on valittu kulkualue.
  3. Kun olet valmis, paina Sulje-painiketta.