Kulkualueiden poistaminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit poistaa kulkualueita iLOQ S10 -järjestelmästä.

Huomautus:

Et voi poistaa kohdetta, ennen kuin olet ensin poistanut kaikki kohteen liitännät (et voi esimerkiksi poistaa henkilöä, jolla on avaimia, ennen kuin olet ensin poistanut avaimet kyseiseltä henkilöltä).

Kohteen poistaminen ei poista kohteeseen liittyviä tapahtumia tapahtumalokista.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse LisätiedotSelaa kulkualueita.

2. Valitse kulkualueet, jotka haluat poistaa.
  3. Ota muokkaustila käyttöön valitsemalla MuokkaaMuokkaustila.
  4. Napsauta hiiren kakkospainikkeella yhtä valittua kulkualuetta ja valitse Poista.
    Vaihtoehtoisesti voit painaa Del -näppäintä.
  5. Vahvistusruutu avautuu.
  6. Valitse Kyllä.
  7. Poista muokkaustila käytöstä valitsemalla MuokkaaMuokkaustila.
  8. Järjestelmä kysyy, haluatko tallentaa muutokset. Valitse Kyllä.