Näytä yhteenvedot

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit katsella yhteenvetoraportteja iLOQ S10 Manager -ohjelmassa.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse LisätiedotNäytä yhteenvedot.

2. Lukitusjärjestelmän yhteenveto avautuu.

On olemassa neljänlaisia yhteenvetoraportteja:

• Lukkojen kulkualueet — Tämä raportti kuvaa lukkojen ja kulkualueiden suhteet toisiinsa.

• Lukot ja avaimet — Tämä raportti kuvaa avainten ja lukkojen suhteet toisiinsa, eli mikä avain avaa minkäkin lukon.

• Lukot ja henkilöt — Tämä raportti kuvaa lukkojen ja henkilöiden suhteet toisiinsa, eli mikä henkilö voi avata minkäkin lukon.

• Avainten kulkualueet — Tämä raportti kuvaa avainten ja kulkualueiden suhteet toisiinsa.

3. Valitse Valitse näkyvyys -luettelovalikosta näytettävän kulkualueen tyyppi.