Raporttien tulostaminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit tulostaa raportteja iLOQ S10 Manager -ohjelmassa.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse LisätiedotTulosta raportit.

2. Valitse luettelovalikosta jokin kolmesta käytettävissä olevasta raportista.

Käytettävissä olevat raportit ovat:

• Lista avaimista luovutuspäivällä — Tämän raportin valitseminen tulostaa avainlistan, jossa on tiedot siitä, milloin avain luovutettiin ja kenelle.
    • Avaimet ja kulkualueet henkilöittäin — Valitse tämä raportti, jos haluat tulostaa luettelon henkilöistä ja heidän kulkualueistaan.
    • Lista erääntyneistä avaimista — Valitse tämä raportti, jos haluat tulostaa listan erääntyneistä avaimista.
  3. Raportti avautuu omassa välilehdessä.