Masteravaimien poistaminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit poistaa Masteravaimia iLOQ S10 -järjestelmästä.

Tällä toiminnolla voit nollata Masteravaimen tehdasasetuksiin.

Huomautus:
Et voi nollata kadonnutta Masteravainta, koska itse avainta tarvitaan menettelyssä. Jos näin on:
  1. Ota muokkaustila käyttöön.
  2. Poista valinta Käytössä-valintaruudusta.
  3. Poista muokkaustila käytöstä.
Huomautus:

Et voi poistaa kohdetta, ennen kuin olet ensin poistanut kaikki kohteen liitännät (et voi esimerkiksi poistaa henkilöä, jolla on avaimia, ennen kuin olet ensin poistanut avaimet kyseiseltä henkilöltä).

Kohteen poistaminen ei poista kohteeseen liittyviä tapahtumia tapahtumalokista.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse YlläpitoSelaa masteravaimia.

2. Valitse Masteravaimet, jotka haluat poistaa.
  3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella yhtä valittua Masteravainta ja valitse Poista.
    Ohjattu Masteravaimen poisto -toiminto avautuu.
  4. Valitse Poista masteravain.
  5. Valitse Seuraava.
  6. Tarkista, että oikeat Masteravaimet on valittu.
  7. Valitse Seuraava.
  8. Vahvistusruutu avautuu.
  9. Valitse Valmis.
  10. Aseta poistettava Masteravain Ohjelmointilaitteeseen.
    Varmista, että Masteravain napsahtaa paikalleen.
  11. Aseta alkuperäinen Masteravain Ohjelmointilaitteeseen.
    Varmista, että Masteravain napsahtaa paikalleen.