Releohjausten poistaminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit poistaa releohjauksia iLOQ S10 Manager -ohjelmassa.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse YlläpitoSelaa verkkomoduuleja.

2. Valitse haluamasi verkkomoduuli.
  3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella valittua verkkomoduulia ja valitse Muokkaa laitteen ohjaustietoja.
    Kalenterinäkymä avautuu.
  4. Valitse kalenterinäkymästä ohjaus, jonka haluat poistaa.
  5. Napsauta ohjausta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Poista ohjaus.

Jos valittu ajanjakso on osa ohjussekvenssiä, valitse jokin seuraavista:

• Poista vain valittu ohjaus sarjasta — Vain valittu jakso poistetaan.
    • Poista koko sarja — Koko ohjussekvenssi poistetaan.
  6. Valitse Tallenna.
  7. Vahvistusruutu avautuu.
  8. Valitse OK.
  9. Yhteysasetuksista (ei lisenssityypistä) riippuen, lähetetyt pyynnöt päätyvät jonoon tai ne suoritetaan välittömästi.