Ohjaimien asentaminen manuaalisesti

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka asennat ohjaimet manuaalisesti, jos ne eivät asennu automaattisesti Windows Updaten kautta.

Toimi seuraavasti.

1. Liitä Ohjelmointilaite tietokoneen USB-porttiin.
  2. Avaa selain ja valitse www.iloq.comTuotteetOhjelmistoiLOQ OhjelmointilaiteAjuri.
  3. Tallenna .zip-paketti tietokoneeseesi.
  4. Pura .zip-paketti tietokoneeseesi.
  5. Avaa Windowsin Laitehallinta.
  6. Valitse Muut laitteetFT232R USB UART
  7. Valitse hiiren kakkospainikkeella Päivitä ohjainohjelmisto.
  8. Valitse Etsi ohjainohjelmistoa tietokoneesta.
  9. Valitse Selaa ja valitse lataamasi ja purkamasi ohjain.
  10. Valitse OK.
  11. Valitse Seuraava.
  12. Palaa Windowsin Laitehallintaan ja valitse USB Serial Converter.
  13. Valitse hiiren kakkospainikkeella Päivitä ohjainohjelmisto.
  14. Valitse Etsi ohjainohjelmistoa tietokoneesta.
  15. Valitse Selaa ja valitse lataamasi ja purkamasi ohjain.
  16. Valitse OK.
  17. Valitse Seuraava.
  18. Palaa Windowsin LaitehallintaanUSB Serial Converter on mainittu Portit-valikossa.
  19. Voit nyt poistaa ladatun .zip-paketin ja kansion, johon purit ohjaimet.