Yhteisten tilojen lukkojen lisääminen pohjakuvalle

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit lisätä yhteisten tilojen lukot suoraan pohjakuvalle.

On suositeltavaa lisätä yhteisten tilojen lukot suoraan pohjakuvalle, koska asuntojen lukkojen ei välttämättä tarvitse olla pohjakuvassa, sillä niiden sijainti on itsestään selvä asuintalossa. Lisäksi yhteisten tilojen lukkoja ei ole monta, joten niiden lisääminen ei vie niin paljon aikaa kuin asuntojen lukkojen lisääminen. Tämän vuoksi asuntojen lukot luodaan automaattisesti.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Lisää yhteisten tilojen lukot.

Alla oleva ruutu avautuu:

Kuva: Yhteisten tilojen lukkojen lisääminen
    Yhteisten tilojen lukkojen lisääminen
  2. Valitse alla olevista vaihtoehdoista:
    • Jos haluat lisätä uusia lukkoja, valitse Lisää uusi.

Kuva: Uusien lukkojen lisääminen
      Uusien lukkojen lisääminen
    • Jos haluat lisätä kopioita olemassa olevista lukoista, valitse Tee kopio.

Kuva: Lukkojen kopioiden lisääminen
      Lukkojen kopioiden lisääminen
  3. Jos haluat lisätä lukon:
    • Jos haluat lisätä uuden lukon, napsauta haluttua kohtaa pohjakuvassa.

Ohjattu Lukon lisääminen -toiminto avautuu. Kun haluat lisätä lukon, suorita ohjattu toiminto loppuun.

• Jos haluat lisätä kopion lukosta, valitse lukko Lisätyt lukot -luettelosta tai valitse se pohjakuvasta. Luo sitten kopio valitusta lukosta napsauttamalla haluttua kohtaa pohjakuvassa.

Avautuu ohjattu Lukon lisääminen -toiminto, johon lähdelukon tiedot on valmiiksi syötetty. Kun haluat lisätä lukon, suorita ohjattu toiminto loppuun.

4. Lisätyt lukot näkyvät Lisätyt lukot -luettelossa.

5. Valitse Seuraava.

Jatka seuraavasta käyttöönottovaiheesta.