Asuntojen avaimien lisääminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka lisäät asuntojen avaimet järjestelmään.

Avaimet luodaan automaattisesti ja jätetään tilattuun tilaan.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Avaimet asunnoille.

Alla oleva ruutu avautuu:

Kuva: Asuntojen avaimien lisääminen
    Avaimet asunnoille

Syötä avainten tiedot seuraavasti:

• Montako avainta jokaiselle lukolle — Kuinka monta avainta jokaiselle valitulle lukolle luodaan.

• Avaimen nimeämisen pohja — Valitse luettelovalikosta nimeämispohja valituille avaimille.

2. Valinnainen: Lisää tarvittaessa erikoisavain painamalla Lisää erikoisavain -painiketta.
    1. Anna erikoisavaimelle nimi.
    2. Valitse erikoisavaimen kulkualueet.
    3. Valitse OK.
  3. Valitse Lisää avaimet.