Lukkojen ohjelmointi

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka ohjelmoit lukkoja.

Tässä vaiheessa ohjelmoit valitut lukot suoraan, siirtämättä ohjelmointitehtäviä ohjelmointilaitteelle myöhempää käyttöä varten.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Lukkojen ohjelmointi.

Alla oleva ruutu avautuu:

Kuva: Lukkojen ohjelmointi
    Lukkojen ohjelmointi
  2. Valitse ohjelmoitavat lukot.

Koska ohjelmoitavana voi asunnon koosta riippuen olla paljon lukkoja, etsi ohjelmoitavat lukot hakutoiminnolla. Haku on dynaaminen ja suodattaa kaikkia lukkotaulukon sarakkeita.

3. Valitse Aloita ohjelmointi.

Alla oleva ruutu avautuu:

Kuva: Kytke lukko
    Kytke lukko
  4. Kytke pyydetty lukko ohjelmointiavaimeen tai ohjelmointiadapteriin.
  5. Valitse Seuraava.

Jatka seuraavasta käyttöönottovaiheesta.