Lisäohjelmointiavaimien lisääminen ja liittäminen käyttäjälle

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit lisätä ohjelmointiavaimia iLOQ-lukostoon ja kuinka voit liittää niitä käyttäjälle.

Huomautus:

Jos lisäät ensimmäistä ohjelmointiavainta, noudata kappaleessa Ensimmäisen ohjelmointiavaimen lisääminen ja liittäminen käyttäjälle annettuja ohjeita.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Ylläpito > Selaa ohjelmointiavaimia.

2. Valitse Lisää ohjelmointiavain.
    Ohjattu Ohjelmointiavaimen lisääminen -toiminto avautuu.
  3. Valitse Lisää ohjelmointiavain ja liitä se henkilölle.
  4. Nimeä ohjelmointiavain.
    Vihje:

Voit nimetä ohjelmointiavaimet esimerkiksi niiden leimauksen ja omistajan perusteella. Tällä tavalla on helppo tunnistaa ohjelmointiavaimen omistaja.

5. Valitse Aktiivinen.
  6. Valitse Seuraava.
  7. Valitse haluamasi käyttäjä.
  8. Valitse Seuraava.
  9. Valitse käyttäjän oikeudet.

Voit hallita oikeusvalintoja nuolinäppäimillä seuraavasti:

•  — Napsauta Nuolet oikealle -painiketta, jos haluat siirtää kaikki kohteet valintaluetteloon.
    •  — Napsauta Nuoli oikealle -painiketta, jos haluat siirtää valitut kohteet valintaluetteloon.
    •  — Napsauta Nuoli vasemmalle -painiketta, jos haluat poistaa valitut kohteet valintaluettelosta.
    •  — Napsauta Nuolet vasemmalle -painiketta, jos haluat poistaa kaikki kohteet valintaluettelosta.
  10. Valitse Seuraava.
  11. Yhteenvetoruutu avautuu.
  12. Valitse Valmis.
  13. Aseta tyhjä ohjelmointiavain kytkettyä ohjelmointiadapteria vasten, sille varattuun paikkaan.

Odota, kunnes avain on ohjelmoitu.

14. Yhteenvetoruutu avautuu.
  15. Valitse Sulje.

Voit tarkastella avainta Selaa ohjelmointiavaimia -luettelossa.