Kirjautuminen iLOQ-lukostoon

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka kirjaudut iLOQ-lukostoon.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Windowsissa Käynnistä > Kaikki ohjelmat > iLOQ > iLOQ Manager.

Kirjautumisruutu avautuu.

Kuva: Kirjautumisruutu
    Kirjautumisruutu
  2. Valitse haluamasi käyttöliittymän kieli Kieli-valikosta.
  3. Valitse palvelu, johon haluat kirjautua, Palvelun osoite -luettelovalikosta.
  4. Aseta Ohjelmointiavain ohjelmointiadapteriin ja liitä ohjelmointiavain adapterin sisällä olevaan USB-kaapeliin.
  5. Kytke ohjelmointiadapterí tietokoneeseen toisella USB-kaapelilla.
  6. Odota, kunnes ohjelmointiavain löytyy.

Jos ohjelmointiavainta ei löydy, paina virkistyspainiketta.

7. Syötä käyttäjätunnus ylempään tekstinsyöttökenttään.
  8. Syötä salasanasi alempaan tekstinsyöttökenttään.
  9. Valitse Kirjaudu.