Avaimen liittäminen uudelleen uuteen henkilöön

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit liittää avaimia uudelleen henkilöltä toiselle iLOQ Manager -ohjelmassa.

Jos avain on luovutettu, Luovutetun avaimen henkilöliitoksen voi vaihtaa ilman avaimen palauttamista -asetuksen tulee olla käytössä, jotta avain voidaan liittää toiseen henkilöön.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Tiedot > Selaa avaimia.

2. Valitse avain, jonka haluat liittää toiseen henkilöön.
  3. Valitse hiiren kakkospainikkeella Liitä avain henkilölle.
    Ohjattu Avaimien liittäminen henkilölle -toiminto avautuu.
  4. Valitse Liitä avaimet henkilölle.
  5. Valitse Seuraava.
  6. Valitse uusi henkilö.
  7. Valitse Seuraava.
  8. Yhteenvetoruutu avautuu.
  9. Valitse Valmis.
  10. Valitse Sulje.