Kirjautuminen iLOQ Manageriin ei onnistu, mitä tehdä?

Mahdollisia tilanteita ja korjaavat toimenpiteet:

- Sinulla on mahdollisesti odottavia Windows päivityksiä jonossa > Asenna kaikki uusimmat päivitykset ja käynnistä tietokone uudelleen.

- Ohjelmointilaitetta ei löydy? > Tarkasta, ettei muita toimintoja ole käynnissä samaan aikaan > päivitä ajurit - Käyttäjätunnus ja salasana vääriä? > Tarkasta kertaalleen ja pyydä esim toista käyttäjää vaihtamaan salasana sinun käyttäjätunnukselle.

- Ei yhteyttä iLOQ palvelimelle > Tarkasta yhteys, käytä samoja yhteysasetuksia, mitä nettiselaimessasi

- Ei oikeuksia ohjelmointiavaimelle > Tarkasta, että Ohjelmointiavain on oikea, tarkasta toisella järjestelmällä, että Ohjelmointiavaimen käyttöoikeudet on kytketty sinun käyttäjääsi.

K
Kim is the author of this solution article.