iLOQ 5 Series Managerin lataaminen

iLOQ Manager on lukoston hallintaohjelmisto, joka mahdollistaa iLOQ 5 Series järjestelmien S5- ja S50 – lukkojen ja avainten edistyksellisen, hajautetun ohjelmoinnin, hallinnoinnin ja ylläpidon 24/7 yhdessä käyttöympäristössä.

Ensimmäinen asennus tietokoneelle – Vaatimukset: Windows 7, 8 tai uudempi, Internet Explorer 8     tai uudempi ja paikalliset admin-oikeudet, .NET Framework 4.6.2 asennettuna.

Seuraava asennus samalle tietokoneelle – Jokainen Windows-käyttäjä tarvitsee oman asennuksen. Vaatii pohjalle ohjelmiston ensimmäisen asennuksen. Ei vaadi paikallisia admin-oikeuksia.

Vuosittainen iLOQ S5/50 -lisenssi.

Latauslinkki:

A
A-P is the author of this solution article.