Lataa iLOQ S10 Manager - Lukoston hallintaohjelmisto

Ohjelmisto mahdollistaa iLOQ S10 ja iLOQ S50 -järjestelmien lukkojen ja avainten edistyksellisen, hajautetun ohjelmoinnin, hallinnoinnin ja ylläpidon 24/7.

Ensimmäinen asennus tietokoneelle. Vaatimukset: Windows 7, 8, tai uudempi, Internet Explorer 8 tai uudempi ja paikalliset admin-oikeudet, .NET Framework 4.6.2 asennettuna.

Latauslinkki: http://s10.iloq.com/iLOQS10Manager/setup.exe

Seuraava asennus tietokoneelle. Jokainen Windows-käyttäjä tarvitsee oman asennuksen. Vaatii pohjalle ohjelmiston ensimmäisen asennuksen. Ei vaadi paikallisia admin-oikeuksia.

Latauslinkki: http://s10.iloq.com/iLOQS10Manager/iLoqManager.application

Vuosittainen iLOQ S10 -lisenssi.

A
A-P is the author of this solution article.