iLOQ S50 Appin vianetsintä

iLOQ S50 Appin vianetsintäohjeet.

Taulukko 1. iLOQ S50 Appin vianetsintä
OngelmaRatkaisu

iLOQ-ilmoitukset eivät näy Androidin tilarivillä eivätkä Ilmoituspaneelissa.

Salli iLOQ S50 App -ilmoitukset Androidin asetuksista. Lisätietoja on puhelimen ohjeissa.

Joskus kolmannen osapuolen sovellukset voivat estää ilmoituksia. Tässä tapauksessa määritä nämä sovellukset sallimaan iLOQ-ilmoitukset.

iLOQ-ilmoitus näyttää avaimen tilaksi Ei avaimia, ota yhteyttä ylläpitäjään.

Puhelinavain ei ole puhelimen muistissa. Syynä voi olla:

• Ylläpitäjä on poistanut puhelinavaimen. Ota yhteyttä ylläpitäjään.

• Puhelimen sisäinen turvamekanismi on poistanut puhelinavaimen. Tämä voi johtua kahdesta syystä:

• Olet poistanut SIM-kortin.

Aseta SIM-kortti ja käynnistä sovellus uudelleen.

• Olet muuttanut käsin puhelimen päivämäärän ja kellonajan.

Ota automaattinen päivämäärä ja kellonaika käyttöön ja käynnistä sovellus uudelleen.