Lukon lisääminen pohjakuvalle

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit lisätä yksittäisen lukon suoraan pohjakuvalle.

Vihje:

Jos haluat lisätä useita lukkoja kerralla, katso Uuden lukon lisääminen.

Huomautus:

Et välttämättä tarvitse varsinaisia fyysisisiä lukkoja, kun lisäät lukkoja iLOQ S10 -järjestelmään. Voit lisätä loogiset lukot ja liittää ne fyysisiin lukkoihin myöhemmässä vaiheessa.

Huomautus:

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Tiedot > Pohjakuvat.
  2. Valitse hiirellä ovi, johon lukko asennetaan.
  3. Valitse hiiren kakkospainikkeella Lukko > Lisää lukko (Ctrl+N).
    Ohjattu Lisää lukko -toiminto avautuu.
  4. Valitse Lisää lukko.
  5. Määritä lukkoasetukset seuraavasti:
    • Sijoitus — Sijoitus viittaa pohjakuvasta löytyvään lukon oven tai huoneen numeroon.
    • Tulosuunta — Tulosuunta viittaa suuntaan josta lukko avataan, jos ovi on varustettu kaksipuolisella lukolla.
    • LukituskohdeLukituskohde sisältää nimen tai tarkemman kuvauksen huoneesta tai tilasta, johon lukko johtaa. Lukituskohde voi olla esimerkiksi "Pääsisäänkäynti" tai "Tekninen tila".
    • AvainpesäAvainpesä viittaa lukon sylinterityyppiin. Valitse tyyppi luettelovalikosta, tai kirjoita tyyppi käsin.
    • Kellopiiri asennettu — Valitse Kellopiiri asennettu, jos lukossa on kellopiiri. Jos valittu Avainpesä sisältää kellon, Kellopiiri asennettu valitaan automaattisesti.
    • Lukon tyyppi — Valitse, onko Lukon tyyppi:
      • Tavallinen, lukko on verkkoyhteydetön lukko.
      • Verkkomoduuli, lukko on liitetty verkkomoduuliin.
  6. Valitse Seuraava.
  7. Syötä tarpeelliset lisätiedot.

Kentät ovat:

• Ovityyppi Ovityyppi viittaa ovityyppiin, johon lukko asennetaan.
    • Hela Hela viittaa suojalevyyn, joka ympäröi oven avaimenreikää.
    • Lukkomalli — Lukkomalli viittaa lukkorungon malliin.
    • Jatkokappale Jatkokappale viittaa lukon kanssa käytettyyn jatkokappaleeseen.
    • Oven paksuus  Oven paksuus viittaa sen oven paksuuteen, johon lukko asennetaan.
    • Lukkorungon syvyys (mm)Lukkorungon syvyys (mm) ilmaisee lukkorungon syvyyden.
    • KätisyysKätisyys ilmaisee oven avaussuunnan.
    • HuomautusHuomautus viittaa lukon tai oven lisätietoihin.
    • Muut varusteetMuut varusteet viittaa muihin lukkoon tai oveen liittyviin laitteisiin.
    • Rajoitettu — Tämä valintaruutu ilmaisee, onko lukkoon kytketty laite, joka ohjaa rajoitettua pääsyä.
    • Rajoitteen selite — Lisää tähän kenttään kuvaus rajoitetusta pääsystä. Voit esimerkiksi kuvata laitteen, joka ohjaa rajoitettua pääsyä.
  8. Valitse Seuraava.
  9. Valitse lukon kulkualueet.

Oletuskulkualue lisätään lukolle automaattisesti.

10. Valitse, onko lukko aikarajoitettu vai ei.
    Huomautus:

Jos avain on aikarajoitettu, mutta lukko ei ole, avain toimii koko ajan.

11. Valitse Seuraava.
  12. Valitse Tilaa lukot.
  13. Valitse Seuraava.
  14. Yhteenvetoruutu avautuu.
  15. Valitse Valmis.
  16. Valitse Sulje.