Lukitusjärjestelmän palveluosoitteiden lisääminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka lisäät uuden lukitusjärjestelmän palveluosoitteen iLOQ S10 Manager -ohjelmaan.

Toimi seuraavasti.

1. Avaa iLOQ S10 Manager.

Kirjautumisruutu avautuu.

Kuva: Kirjautumisruutu

Kirjautumisruutu
  2. Napsauta Muokkaa-painiketta.

Kirjautumistiedot-ruutu avautuu.

Kuva: Kirjautumistiedot-ruutu

Kirjautumistiedot-ruutu
  3. Syötä lukitusjärjestelmän tiedot seuraavasti:
    • Palvelun osoite — Syötä tähän kenttään lukitusjärjestelmän tietokantapalvelimen osoite. Varmista, että palvelun osoite on sama kuin Kirjautumistietosi -dokumentissa, joka on toimitettu osana lukitusjärjestelmää.
    • Palvelun koodi — Syötä tähän kenttään järjestelmäkohtainen palvelukoodi. Varmista, että palvelukoodi on sama kuin Kirjautumistietosi -dokumentissa, joka on toimitettu osana lukitusjärjestelmää.
    • Asiakkaan nimi — Syötä tähän kenttään lukitusjärjestelmän nimi.
  4. Testaa yhteys napsauttamalla Testaa palvelinyhteys -painiketta.
  5. Jos palvelinyhteys onnistuu, valitse OK.
  6. Jos palvelinyhteys ei toimi, muokkaa välityspalvelimen asetuksia seuraavasti:
    1. Poista valinta Käytä oletusasetuksia yhteyden muodostamiseen (suositus) -valintaruudusta.

Välityspalvelimen asetukset avautuvat:

Kuva: Välityspalvelimen asetukset

Välityspalvelimen asetukset
    2. Valitse Käytä samoja Proxy asetuksia kuin Internet Explorer.
    3. Testaa yhteys napsauttamalla Testaa palvelinyhteys -painiketta.
  7. Jos palvelinyhteys onnistuu, valitse OK.