Lokien hakeminen verkkoyhteydettömiltä lukoilta

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit hakea lokitapahtumia verkkoyhteydettömiltä lukoilta iLOQ S10 Manager -ohjelmassa.

Vaikka sinun ei tarvitse valmistella tätä menettelyä iLOQ S10 Manager -ohjelmassa, sinun kannattaa kirjautua iLOQ S10 Manager -ohjelmaan, jotta Ohjelmointilaitteen aika synkronoituu lukitusjärjestelmän aikaan. Jos lukoissa on kellot, niiden aika päivitetään lokeja haettaessa.

Toimi seuraavasti.

1. Vie lukon luokse Ohjelmointilaite, johon on kytketty Masteravain.
  2. Käynnistä Ohjelmointilaite.
  3. Paina ja pidä painettuna Ohjelmointilaitteen lokipainike.
  4. Työnnä lukon ohjelmointikaapeli lukkoon.
  5. Oranssi Batt-valo syttyy. Voit vapauttaa lokipainikkeen.
  6. Odota, kunnes vihreä Status-merkkivalo vilkkuu viisi kertaa, mikä osoittaa, että loki on haettu.
  7. Poista lukon ohjelmointikaapeli lukosta.
  8. Tarvittaessa toista tämä menettely seuraavalle lukolle.
  9. Kirjaudu iLOQ S10 Manager -ohjelmaan.
    Lokit siirtyvät automaattisesti lukitusjärjestelmään.