Henkilöroolin kulkualueiden muokkaaminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit muokata henkilöroolin kulkualuevalintoja iLOQ S10 Manager -ohjelmassa.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Lisätiedot > Selaa henkilörooleja.

2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella henkilöroolia, jota haluat muokata.
  3. Valitse Muuta kulkualueita.
    Ohjattu Roolien kulkualuevalintojen muokkaus -toiminto avautuu.
  4. Valitse Muuta kulkualueita.
  5. Tarkista, että oikea henkilörooli on valittu luettelosta.
  6. Valitse Seuraava.
  7. Valitse kulkualueet.
    • — Napsauta Nuolet oikealle -painiketta, jos haluat siirtää kaikki kohteet valintaluetteloon.
    • — Napsauta Nuoli oikealle -painiketta, jos haluat siirtää valitut kohteet valintaluetteloon.
    • — Napsauta Nuoli vasemmalle -painiketta, jos haluat poistaa valitut kohteet valintaluettelosta.
    • — Napsauta Nuolet vasemmalle -painiketta, jos haluat poistaa kaikki kohteet valintaluettelosta.
  8. Valitse Seuraava.
  9. Yhteenvetoruutu avautuu.
  10. Valitse Valmis.
  11. Valitse Sulje.