Automaattisesti uusittavien avaimien käyttäminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit käyttää automaattisesti uusittavia avaimia iLOQ S10 Manager -ohjelmassa.

Automaattisesti uusittava avain on avain, jolla on päättymispäivämäärä ja kellonaika. Avaimen virkistysyksikkö voi automaattisesti uudistaa päättymispäivämäärän ja kellonajan.

Toimi seuraavasti.

1. Aloita lisäämällä avain kappaleen Uuden avaimen lisääminen ohjeiden mukaisesti.
  2. Kun tulet vaiheeseen, jossa määrität aikarajoitukset, määritä avaimen ensimmäinen päättymispäivämäärä Lopetuspäivämäärä -asetuksella.
  3. Valitse haluamasi uusimisjakso Lopetuspäivämäärän automaattinen uusinta -kentän valintapainikkeilla.
    Vaihtoehdot ovat:
    • Ei käytössä — Jos valitset tämän valintapainikkeen, avaimen päättymispäivämäärää ei uusita automaattisesti.
    • Päivittäinen — Jos valitset tämän valintapainikkeen, avaimen päättymispäivämäärää voidaan automaattisesti lykätä päivittäin. Määritä Uusimisväli-asetuksella avaimen voimassaoloaika. Jos käytät esimerkiksi arvoa 3, avaimen päättymispäivämäärää lykätään kolme päivää kerrallaan.
    • Viikottainen — Jos valitset tämän valintapainikkeen, avaimen päättymispäivämäärää voidaan automaattisesti lykätä viikoittain. Määritä Uusimisväli-asetuksella avaimen voimassaoloaika. Jos käytät esimerkiksi arvoa 1, avaimen päättymispäivämäärää lykätään viikko kerrallaan.
  4. Valitse Uusimisjakso alkaa -aika.

Tällä asetuksella voit määrittää ajan, jolloin avain voidaan päivittää seuraavaan voimassaoloaikaan, ennen kuin avaimen päättymispäivämäärä on saavutettu.

Jos esimerkiksi:

• Lopetuspäivämäärä-aika on perjantai 5.6.2015 kello 18:00.
    • Uusimisjakso alkaa-aika on torstai 4.6.2015 kello 8:00.
    • Olet määrittänyt, että Uusimisjakso toistetaan yhden viikon välein.

Jos päivität avaimen torstaina klo 08:00 tai sen jälkeen, päättymispäivämäärää siirretään seuraavan viikon perjantaille. Jos kuitenkin päivität avaimen keskiviikkona, päättymispäivämäärää siirretään saman viikon perjantaille.

5. Jos luot uuden avaimen, ohjelmoi avain. Jos päivität olemassa olevan avaimen, tilaa avain.