S10 Online -järjestelmä

iLOQ S10 Online -järjestelmä on S10-lukitusjärjestelmän laajennus. iLOQ S10 Online -järjestelmän tärkeimmät ominaisuudet ovat:

• iLOQ-lukkosylinterien etähallinta.
  • iLOQ-avainten etäohjelmointi.
  • Sähkölukoilla ja iLOQ-lukkosylintereillä varustettujen ovien etähallinta. Ovet voidaan avata:
    • Avainlukijalla, jolloin avain myös päivitetään aina, kun ovi avataan avaimella.
    • Avainlukijalla ja PIN-koodilla.
    • RFID-lukijalla.
    • RFID-lukijalla ja PIN-koodilla.
    • Koodilla. Tämä vaihtoehto on tarkoitettu tarjoamaan pääsy ihmisille, joilla ei ole ja joille ei tulla antamaan avainta. Tällaisia ihmisiä ovat esimerkiksi vieraat.
    • Kalenteriohjauksilla.
iLOQ S10 Online -järjestelmä koostuu seuraavista osista:
  • Väyläohjain. Väyläohjain toimii linkkinä iLOQ S10 -palvelimen ja Ovimoduulien ja muiden väylälaiteiden välillä.
  • Ovimoduuli. Ovimoduuli on oven lähellä sijaitseva väylälaite, joka ohjaa oveen asennettuja laitteita, kuten lukkosylintereitä, sähkölukkoja, Avainlukijaa ja RFID-lukijaa.
  • Päivityspiste. Päivityspiste on väylälaite, jolla voi päivittää avaimen, ja ladata Ohjelmointilaitteelle verkkoyhteydettömiä lukkoja koskevia tehtäviä.
  • RFID-lukija. RFID-lukijalla ohjataan sähkölukkoa ja se on aina kytketty Ovimoduuliin.

Järjestelmä voi koostua yhdestä tai useasta Väyläohjaimesta, ja yhteen Väyläohjaimeen voi kytkeä useita väylälaitteita. Voit hallita S10 Online -järjestelmälaitteita S10 Manager -ohjelmiston avulla.

S10 Online -järjestelmä täyttää seuraavien standardien vaatimukset:

Taulukko 1. S10 Online -järjestelmän yhteensopivuus
Standardin tyyppiStandardiKuvaus
YleinenIEC/EN 61000-6-1:2007Häiriönsieto kotitalous-, toimisto- ja kevyen teollisuuden ympäristöissä
IEC/EN 61000-6-3:2007/A1:2011/AC:2012Häiriönpäästöt kotitalous-, toimisto- ja kevyen teollisuuden ympäristöissä
SovellettuIEC/EN 61000-4-2Staattinen purkaus (ESD)
IEC/EN 61000-4-3RF-kenttäimmuniteetti
IEC/EN 61000-4-4Nopeat transientit (EFT)
IEC/EN 61000-4-5Ylijännite (salamapulssi)
IEC/EN 61000-4-6RF Sähkömagneettinen johtuminen
IEC/EN 61000-4-8Magneettisen kentän immuniteetti, jatkuva
IEC/EN 61000-4-11Jännitteen vaihtelut ja katkokset
IEC/EN 55011Säteilevät häiriöpäästöt, 30-2700 MHz
IEC/EN 55011Johtuvat häiriöpäästöt, 0,15 - 20 MHz