Sähkölukon ohjaaminen Avainlukijalla tai RFID-lukijalla

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka kytket esim. sähkölukon, magneettilukon tai sähkövastalevyn ohjattavaksi Avainlukijalla tai RFID-lukijalla.

Tässä tapauksessa ohjelmoit Ovimoduulin Avainkytkimeksi, jolla on omat kulkualueet. Tätä varten sinun täytyy kytkeä virtalähde ja Avainlukija Ovimoduuliin ensimmäisen ohjelmoinnin ajaksi.

Toimi seuraavasti.

1. Varmista, että Väyläohjaimen -kytkin on STANDBY-asennossa.
  2. Lisää, alusta ja ohjelmoi Ovimoduuli lukkolistaan Avainkytkimeksi.

Valitse lukkosylinterin tyypiksi N102.

Valitse lukon tyypiksi Verkkomoduuli.

3. Kytke Ovimoduuli viimeisteltyyn Väyläohjaimeen, tai jatka väylää pääväylän viimeisestä laitteesta dokumentissa iLOQ S10 Online -järjestelmä - Suunnitteluohje olevan kytkentäkaavion mukaisesti.
    Huomautus:

Jos jatkat väylää toisesta väylälaitteesta, muista poistaa väylän päättäminen (TERMINATION = OFF) laitteesta, josta jatkat väylää.

4. Kytke Avainlukija tai RFID-lukija Ovimoduulin READER RS-485 -väylään kytkentäkaavion mukaisesti.
  5. Kytke sähkölukon ohjaus relelähtöön K1 sähkölukon valmistajan ohjeiden mukaisesti.
    Huomautus:

Älä käytä väyläjännitettä (DC +, DC-) sähkölukon tehonlähteenä.

6. Aseta toimintatila 3 OPTIONS-kytkimillä seuraavasti:
    S1ON
    S2ON
    S3OFF
    S4OFF
  7. Aseta TERMINATION (TERM) -kytkin ON-asentoon, jos tämä väylälaite on viimeinen laite tässä väylähaarassa. Muussa tapauksessa aseta se OFF-asentoon.
  8. Kun olet kytkenyt myös muut väylälaitteet, viimeistele Väyläohjaimen asetukset kerran (ks. Väyläohjaimen laitekokoonpanon viimeisteleminen ) ja jatka tätä menettelyä.
  9. Tarkista iLOQ S10 Manager -ohjelmistossa, että lukon oranssi taustaväri on kadonnut lukkojen ruudukkonäkymästä. Muista virkistää ruudukkonäkymä painamalla F5-näppäintä.