Järjestelmän käyttöönotto teknistä infrastruktuuria varten

Ennen kuin aloitat iLOQ-lukoston käyttöönoton teknistä infrastruktuuria varten, varmista, että sinulla on:

• iLOQ Manager -lisenssi.
  • iLOQ Manager -ohjelma asennettu Windows-käyttöjärjestelmään. Lisätietoja on kappaleessa iLOQ Manager -ohjelman asentaminen.

Kuva: iLOQ Manager
    iLOQ Manager
  • Vähintään kaksi ohjelmointiavainta. Suosittelemme, että lisäät kolme ohjelmointiavainta iLOQ-lukostoon.

Kuva: Ohjelmointiavain
    Ohjelmointiavain

Käyttöönottomenettely koostuu esimerkiksi alla olevista vaiheista:

1. Lisätä ohjelmointiavain ja liitä se käyttäjälle Katso Ensimmäisen ohjelmointiavaimen lisääminen ja liittäminen käyttäjälle.
  2. Lisää ylläpitäjän käyttäjätunnukset. Katso Ylläpitäjän käyttäjätunnusten lisääminen.
  3. Lisää seuraavaksi ohjelmointiavaimet. Katso Lisäohjelmointiavaimien lisääminen ja liittäminen käyttäjälle.
  4. Pakota sisäänkirjautuminen ohjelmointiavaimella. Katso Ohjelmointiavainkirjautumisten pakottaminen.
  5. Ota kiinteistöt käyttöön ja luo ne, jos aiot käyttää niitä. Katso Kiinteistöt.
  6. Ota vyöhykkeet käyttöön ja luo ne, jos aiot käyttää niitä. Katso Vyöhykkeet.
  7. Tuo pohjakuvat. Katso Pohjakuvien lisääminen.
  8. Lisää kulkualueet. Katso Kulkualueiden lisääminen.
  9. Lisää ja ohjelmoi lukot. Katso Uuden lukon lisääminen pohjakuvalle.
  10. Lisää henkilöt. Katso Uuden henkilön lisääminen.
  11. Lisää ja ohjelmoi avaimet. Katso Avaimen lisääminen.