Lukon ominaisuuksien katseleminen

Tässä jaksossa kuvataan, miten voit tarkastella lukkojen ominaisuuksia iLOQ Manager -ohjelmassa.

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Tiedot > Selaa lukkoja.

2. Lukot näkyvät ruudukkonäkymässä. Saat lisätietoja yksittäisestä lukosta kaksoisnapsauttamalla lukkoa.
    Huomautus:

Voit tarkastella kohteen tietoja kahdella tavalla:

• Näytä tavoiteltu tilanne — Valitse tämä valintapainike, jos haluat nähdä kohteen tiedot sellaisina kuin ne tulevat olemaan, kun kaikki vireillä olevat muutokset on ohjelmoitu kohteeseen.
    • Näytä voimassaoleva tilanne — Valitse tämä valintapainike, jos haluat nähdä kohteen tiedot sellaisina, kuin ne tällä hetkellä ovat.

Lukkokohtaisia tietoja ovat, välilehdittäin:

• Perustiedot — Perustiedot-välilehti sisältää valitun lukon perustiedot. Sarakkeet ovat:

• Sijoitus — Tämä sarake ilmaisee sen oven tai huoneen numeron pohjakuvassa, jossa lukko sijaitsee.
      • Pohjakuva — Pohjakuva ilmaisee pohjakuvan, jossa lukko sijaitsee.
      • Lukituskohde — Tämä sarake sisältää tarkemman kuvauksen huoneesta tai tilasta, jossa lukko sijaitsee.
      • Sarjanumero — Sarjanumero ilmaisee lukon sarjanumeron. Jos lukolla on sarjanumero ohjelmistossa, sillä on myös fyysinen vastine. Tämä tieto näkyy vain lukoilla, jotka on ohjelmoitu järjestelmään.
      • Huomautus — Tämä sarake sisältää lukon lisätietoja.
      • Kulkualueiden lkm - Tämä sarake ilmaisee lukolle annettujen kulkualueiden lukumäärän.
      • Lukon lokitapahtumien lkm — Tämä sarake sisältää lukon lokin kulkutapahtumien lukumäärän.
      • Lokin lukupäivä — Tämä sarake päivämäärän, jolloin loki viimeksi haettiin lukolta.
      • Aikarajoitettu — Tämä tilasarake ilmaisee, onko lukko aikarajoitettu vai ei.
    • Avaimet — Avaimet-välilehti sisältää luettelon avaimista, joilla voi avata lukon. Avainsarakkeet on kuvattu kappaleessa Avainten selaaminen.
    • Kulkualueet — Kulkualueet-välilehti sisältää tietoa kulkualueista, joita lukolla on. Sarakkeet ovat:
      • Kulkualue — Tämä sarake sisältää kulkualueen nimen.
      • Kuvaus — Tämä sarake sisältää kulkualueen kuvauksen.
      • Tila— Liikennevalokuvake tässä sarakkeessa ilmaisee, onko käyttöoikeus on estolistalla vai ei. Värikoodit ovat:
        • Vihreä — Kulkualue ei ole estolistalla.
        • Punainen — Kulkualue on estolistalla.
      • Kiinteistö — Tämä sarake ilmaisee kiinteistön, johon kulkualue kuuluu.
      • Vyöhyke — Tämä sarake ilmaisee vyöhykkeen, johon kulkualue kuuluu.
      • Oletuskulkualue — Tämän sarakkeen valintaruutu ilmaisee, onko kulkualue oletuskulkualue vai ei.
    • Aikarajoitukset — Aikarajoitukset-välilehti sisältää tietoja lukon aikarajoituksista. Vaihtoehdot ovat:
      • Lukko ei ole aikarajoitettu — Lukko ei ole aikarajoitettu.
      • Toteuttaa kaikkia avaimen aikarajoituksia — Jos valitset tämän vaihtoehdon, lukko toteuttaa kaikkia avaimen aikarajoituksia.
      • Toteuttaa valittuja avaimen aikarajoituksia — Jos valitset tämän vaihtoehdon, lukko toteuttaa vain valittuja avaimen aikarajoituksia.
    • Lukon estolista — Lukon estolista -välilehti sisältää tietoja lukon estolistasta. Sarakkeet on kuvattu kappaleessa Estolistan selaaminen.
    • Henkilöt joilla kulkuoikeus – Henkilöt joilla kulkuoikeus -välilehti sisältää tietoja henkilöistä, joilla on pääsy lukkoon. Sarakkeet on kuvattu kappaleessa Henkilöiden selaaminen.
    • Lokitapahtumat — Lokitapahtumat-välilehti sisältää tietoja lukon lokitapahtumista. Sarakkeet ovat:

• Lukkolaskuri — Tämä sarake sisältää ainutkertaisen, kasvavan tapahtumanumeron.
      • Kulkupäivä — Tämä sarake sisältää tapahtuman aikaleiman.
      • Avain — Tämä sarake sisältää lokitapahtumaan liittyvän avaimen nimen.
      • Leimaus — Tämä sarake sisältää lokitapahtumaan liittyvän avaimen leimauksen.
      • Henkilö — Tämä sarake sisältää lokitapahtumaan liittyvän avaimen henkilöliitoksen.
      • Tyyppi — Tämä sarake sisältää tapahtuman tyypin, kuten avaus avaimella, estetty avainkäynti, lukon ohjelmointi, ja niin edelleen.
      • Virheteksti — Tämä sarake sisältää tapahtuman kuvauksen. Jos esimerkiksi Lokityyppi olisi Estetty avainkäynti, tämä sarake sisältäisi syyn, miksi pääsy on estetty. Syynä voi olla esimerkiksi virheellinen avaimen aikarajoitus.
      • Virhekoodi — Lokitapahtumaan liittyvä virhekoodi.
    • Kalenterit — Kalenterit-välilehti sisältää tiedot lukon kalentereista.

• Historia — Historia-välilehti sisältää tiedot lukon historiasta. Napsauta historiarivin vieressä olevaa plusmerkkiä, niin näet tarkempia historiatietoja. Lisätietoja on kappaleessa Lukkojen selaaminen.

• Ohjelmointipuhelimet — Ohjelmointipuhelimet-välilehti sisältää tietoja puhelimista, jotka on valittu S50-lukkojen ohjelmointipuhelimiksi.

3. Kun olet valmis, paina Sulje-painiketta.