Lukon asetusten muokkaaminen

Tässä kappaleessa kuvataan, kuinka voit muokata lukon asetuksia iLOQ Manager -ohjelmassa.

Voit muokata seuraavia lukon asetuksia:

• Kerääkö lukko lokia vai ei.

• Hyväksyykö lukko ohjelmointirajapinnan kautta käytettäviä kulkualueita vai ei.

Huomautus:

Tämä asetus on käytettävissä vain, jos API-kulkualueet on otettu järjestelmässä käyttöön.

• Vaatiiko lukko avaimelta verkkotunnistautumisen vai ei. Verkkotunnistautumisvaatimus voidaan asettaa kulkualuetyyppikohtaiseksi, eli käyttöön kulkualueille tai API-kulkualueille, tai molemmille.

Huomautus:

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).

Toimi seuraavasti.

1. Valitse Tiedot > Selaa lukkoja.

2. Valitse haluamasi lukko.
  3. Valitse hiiren kakkospainikkeella Muuta kulkualueita.
    Ohjattu Muokkaa kulkualueita -toiminto avautuu.
  4. Valitse Muokkaa lukon asetuksia ja kulkualueita.
  5. Valitse:
    • Kerää lokia — Kerääkö lukko lokia vai ei.

• Salli API-kulkualueet — Hyväksyykö lukko ohjelmointirajapinnan kautta käytettäviä kulkualueita vai ei.

• Vaaditaan online aukaisu — Vaatiiko lukko avaimelta verkkotunnistautumisen vai ei.

Jos valitset tämän vaihtoehdon, kaksi uutta vaihtoehtoa ilmestyy näkyviin. Voit valita toisen tai molemmat vaihtoehdot.

• Avaimille, joilla on kulkualueet — Valitse tämä asetus, jos haluat verkkotunnistautumisvaatimuksen käyttöön avaimille, joilla on kulkualueet.

• Avaimille, joilla on API-kulkualueet — Valitse tämä asetus, jos haluat verkkotunnistautumisvaatimuksen käyttöön avaimille, joilla on ohjelmointirajapinnan kautta käytettävät kulkualueet.

6. Valitse Seuraava.
  7. Jos haluat muokata myös kulkualueita, muokkaa niitä tässä vaiheessa.
  8. Valitse Seuraava.
  9. Jos haluat muokata myös aikaprofiileja, muokkaa niitä tässä vaiheessa.
  10. Valitse Seuraava.
  11. Valitse, miten edetä.

Vaihtoehdot ovat:

• Jätä lukot suunnittelutilaan — Valitse Jätä lukot suunnittelutilaan, jos haluat jättää lukot suunnittelutilaan ja ohjelmoida ne myöhemmin.

• Tilaa ja lähetä — Valitse Tilaa ja lähetä, jos haluat luoda ohjelmointitehtävät, siirtää ne avaimille ja antaa avainten suorittaa ohjelmointi, kun avainta käytetään lukossa.

Jos valitset tämän asetuksen, lukko menee Tilattu-tilaan. Tämä tarkoittaa, että lukon ohjelmointipaketti on lähetetty oletusohjelmointipuhelimille. Lukko menee Asetettu ohjelmointiin -tilaan, kun puhelin vastaa palvelimelle, että se on vastaanottanut paketin. Lopulta, kun puhelin on käynyt lukolla ja ohjelmoinut sen, lukko menee Ohjelmoitu-tilaan.

Huomautus:

Selaa lukkoja -Näkymää ei virkistetä automaattisesti, mutta näet muutokset lukon ohjelmointitilassa virkistämällä näkymän painamalla Päivitä-painiketta.

• Tilaa ja ohjelmoi lukot — Valitse Tilaa ja ohjelmoi lukot S5-lukoille, jos haluat luoda ohjelmointitehtävän ja suorittaa sen käsillä olevalle yksittäiselle lukolle saman tien.

12. Valitse Seuraava.
  13. Yhteenvetoruutu avautuu.
  14. Päätä menettely noudattamalla ohjattua toimintoa.