Lukkojen ohjelmointi

Kun uusi lukkosylinteri toimitetaan tehtaalta, se on tehdastilassa.

On olemassa kolme lukon ohjelmointitapaa:

• Voit ohjelmoida yhden tai useita heti käsillä olevia avaimia käyttämällä verkkoyhteydellistä iLOQ Manager -ohjelmaa ja ohjelmointiavainta. Voit suorittaa tämän menettelyn uudelle tai olemassa olevalle lukolle.

Jos näin on, katso Lukkojen ohjelmointi.

• Voit siirtää yhden tai useita verkkoyhteydettömiä ohjelmointitehtäviä iLOQ Manager -ohjelmasta ohjelmointiadapteriin, irrottaa ohjelmointiadapterin tietokoneesta, ja ohjelmoida lukot loppusijoituskohteessa. Voit suorittaa tämän menettelyn vain olemassa olevalle lukolle.

Jos näin on, katso Ohjelmointiavaimen sisällön hallinta.

• Voit ohjelmoida etänä verkkomoduuliin kytkettyjä S5-lukkoja. Voit suorittaa tämän menettelyn vain olemassa olevalle lukolle.

Jos näin on, katso Lukkojen tilaaminen.